Σε νέα επίπεδα φρίκης φτάνει καθημερινά το Ισλαμικό Κράτος επιλέγοντας ολοένα και πιο άγριους τρόπους για να εκτελεί όσους θεωρεί αντίπαλούς του.
Μετά τους αιχμαλώτους που έκαψαν ζωντανούς σε κλουβιά ή αφού τους κρέμασαν ανάποδα, μετά τους αποκεφαλισμούς και τους πυροβολισμούς τώρα τζιχαντιστές εκτελούν ανθρώπους συνθλίβοντας τους με τανκ!
Οι φρικτές εικόνες που δημοσιεύθηκαν σε λογαριασμούς στο Twitter δείχνουν έναν άνθρωπο με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή που φορούν οι τζιχαντιστές στους μελλοθάνατους να στέκεται μπροστά σε ένα τανκ.
Τα επόμενα καρέ προκαλούν σοκ: Το τανκ προχωρά κανονικά και περνάει πάνω από τον άνδρα συνθλίβοντας τον την ώρα που τζιχαντιστές οι οποίοι παρακολουθούν τη σκηνή πανηγυρίζουν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας