Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον Ιάπωνα όμηρο Κέντζι Γκότο

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον Ιάπωνα όμηρο Κέντζι Γκότο

Νέο βίντεο φρίκης από το Ισλαμικό Κράτος - Ο Ιάπωνας δημοσιογράφος φορά τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή ενώ δίπλα του βρίσκεται ο εκτελεστής Τζιχάντι Τζον

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον Ιάπωνα όμηρο Κέντζι Γκότο
Τη φρίκη σκόρπισαν για άλλη μια φορά οι τζιχαντιστές οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και επτά δευτερολέπτων στο οποίο εκτελείται δι' αποκεφαλισμού ο Ιάπωνας όμηρος Κέντζι Γκότο.

Ο Γκότο, ο οποίος ήταν δημοσιογράφος, εμφανίζεται με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή όλων των θυμάτων των τζιχαντιστών ενώ δίπλα του βρίσκεται ο μαυροντυμένος άντρας που έχει γίνει γνωστός στη Δύση με το όνομα Τζιχάντι Τζον.

Κλείσιμο




Ο Τζιχάντι Τζον λίγο πριν εκτελέσει τον Ιάπωνα δημοσιογράφο ακούγεται να λέει: 
Στην ιαπωνική κυβέρνηση: Εσείς και ο σατανικός συνασπισμός σας δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εμείς με τη χάρη του Θεού είμαστε το Ισλαμικό Χαλιφάτος και με δύναμη ένας ολόκληρος στρατός είναι διψασμένος για το αίμα σας. Άμπε λόγω της απρόσεκτης απόφασής σου να λάβεις μέρος σε ένα πόλεμο που δεν θα νικήσεις αυτός ο άνδρας όχι μόνο θα σφαγιαστεί αλλά θα συνεχίσουμε και θα σκορπίσουμε τον θάνατο στο λαό σου όπου κι αν βρίσκονται. Ας ξεκινήσει ο εφιάλτης για την Ιαπωνία.



Οι τζιχαντιστές είχαν απειλήσει ότι θα σκοτώσουν τον Ιάπωνα δημοσιογράφο και τον Ιορδανό πιλότο Μάαζ αλ Κασάσμπεχ εάν δεν αφεθεί ελεύθερη η Ιρακινή τζιχαντίστρια Σατζίντα αλ Ρισάουι, η οποία κρατείται στην Ιορδανία με την ποινή του θανάτου για τη συμμετοχή της σε ένα κύμα βομβιστικών επιθέσεων το 2005.

Σημειώνεται ότι πριν από μια εβδομάδα οι τζιχαντιστές είχαν εκτελέσει με τον ίδιο τρόπο ακόμη ένα Ιάπωνα τον Χαρούνα Γιουκάουα.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης