Ο Μίστερ Μπιν πουλάει για... 10 εκατ. λίρες την σπάνια McLaren F1

Ο Μίστερ Μπιν πουλάει για... 10 εκατ. λίρες την σπάνια McLaren F1

Την αγόρασε το 1997 με 540.000 λίρες και την είχε διαλύσει σε ατύχημα το 2011

Ο Μίστερ Μπιν πουλάει για... 10 εκατ. λίρες την σπάνια McLaren F1
Ο εξηντάχρονος Βρετανός ηθοποιός, Ρόουαν Άτκινσον, που έγινε διάσημος υποδυόμενος τον αδέξιο Μίστερ Μπιν, αγόρασε το 1997 μία συλλεκτική McLaren F1 στην τιμή των 540.000 αγγλικών λιρών και τώρα την πουλά για… μόλις 10.000.000 λίρες.

Ο ίδιος αρνείται βεβαίως, ότι αγόρασε την McLaren για να κερδίσει χρήματα και απλά δηλώνει, ότι «έφτασε η ώρα για να την απολαύσει κάποιος άλλος». 

Τον Αύγουστο του 2011 οδηγόντας λίρες την σπάνια McLaren F1 είχε πέσει σε ένα δέντρο, προκαλώντας στο τριθέσιο μοντέλο ζημιές ύψους 910.000 λιρών. Μάλιστα ήταν η μεγαλύτερη αποζημίωση, που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα στη Βρετανία από ασφαλιστική εταιρεία για την επισκευή ενός αυτοκινήτου.
Κλείσιμο

Τον Oκτώβριο του 1999 ο απρόσεκτος ηθοποιός και λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, είχε πέσει με τη McLaren F1 πάνω σε ένα μοντέλο Rover Metro.

Ωστόσο η τιμή του αυτοκινήτου έχει εκτοξευθεί στα ύψη εξαιτίας της ενδιαφέρουσας ιστορίας του, αλλά και της σπανιότητάς του. 
Η McLaren κατασκεύασε συνολικά μόνον 64 μοντέλα F1 με πινακίδες κυκλοφορίας, τα οποία πουλήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 90 και όποιο από αυτά βγαίνει στην αγορά μεταχειρισμένου γίνεται αμέσως ανάρπαστο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης