Σε ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα στο όνομα της θρησκείας προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Αυτή τη φορά εκτέλεσαν σε δημόσια θέα 13 εφήβους των οποίων το έγκλημα ήταν ότι έβλεπαν ποδόσφαιρο!
Σύμφωνα με τους αυστηρούς θρησκευτικούς νόμους που διέπουν το Ισλαμικό Κράτος κάτι τέτοιο θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα.
Όπως αναφέρει η αντιισλαμιστική οργάνωση «Η Ράκκα σφαγιάζεται εν μέσω σιωπής» που συχνά αναμεταδίδει εγκλήματα των τζιχαντιστών, όλα συνέβησαν στη Μοσούλη. Τα παιδιά έβλεπαν σε τηλεόραση το παιχνίδι μεταξύ του Ιράκ και της Ιορδανίας που διεξήχθη στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα.
Κλείσιμο
Όλοι οι έφηβοι συνελήφθησαν και αφού το «έγκλημά» τους ανακοινώθηκε από μεγαφώνου στους δρόμους της πόλης, οι δήμιοί τους τούς μετέφεραν σε κάποια πλατεία, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος.
Οι τζιχαντιστές τους εκτέλεσαν χρησιμοποιώντας πολυβόλα.
Στη συνέχεια, τα πτώματα των νέων αφέθηκαν στο δρόμο προς παραδειγματισμό, ενώ οι γονείς τους δεν μπορούσαν καν να τα πλησιάσουν, υπό των φόβο των τζιχαντιστών.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.