Βίντεο: Η στιγμή της επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων στο παντοπωλείο

Βίντεο: Η στιγμή της επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων στο παντοπωλείο

Οι άντρες των ειδικών δυνάμεων βαδίζουν προς το κατάστημα με προσοχή - Αμέσως φαίνεται μια λάμψη - Κατόπιν βλέπουμε τους ομήρους να βγαίνουν σε κατάσταση σοκ

Βίντεο: Η στιγμή της επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων στο παντοπωλείο
Η συγκλονιστική στιγμή της επέμβασης της αστυνομίας στο εβραϊκό παντοπωλείο, όπου κρατούνταν όμηροι Γάλλοι πολίτες μεταδόθηκε απευθείας από την γαλλική τηλεόραση.

Στο βίντεο φαίνονται ξαφνικά οι αστυνομικοί να βαδίζουν προσεκτικά προς το κατάστημα, ενώ μόλις φτάνουν στην είσοδο του κτηρίου, φαίνεται ξεκάθαρα μια λάμψη, προφανώς από τα πυρομαχικά που χρησιμοποίησαν για να εξουδετερώσουν το δράστη ή ίσως από την αντίδραση εκείνου. 

Κλείσιμο
Κατόπιν το τηλεοπτικό δίκτυο France 24 που μεταδίδει την σοκαριστική στιγμή διακόπτει την απευθείας μετάδοση για λόγους ασφαλείας. 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η μετάδοση επανέρχεται στην απευθείας εικόνα από το Βενσέν, καθώς βλέπουμε τους ομήρους που κρατούσε ο δράστης να βγαίνουν σοκαρισμένοι και συνοδεία των αστυνομικών από το κτήριο. 



Λίγο αργότερα, ένα ακόμα βίντεο κυκλοφόρησε από το σημείο, όπου φαίνεται καθαρά πώς οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο παντοπωλείο και από τις δύο εισόδους, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά όμηροι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.


Αστυνομικές πηγές δηλώνουν πως τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο παντοπωλείο, ενώ νεκρός είναι και ο 32χρονος Αμεντί Κουλιμπαλί, δράστης της ομηρείας.

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη της υπόθεσης που συγκλονίζει τη Γαλλία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης