ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε περαστικούς, σκοτώνοντας τρία άτομα

ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε περαστικούς, σκοτώνοντας τρία άτομα

Άλλα 12 άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και πέντε παιδιά

ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε περαστικούς, σκοτώνοντας τρία άτομα
Τραγωδία στη νότια Καλιφόρνια, όταν μια γυναίκα, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, αφού αγνόησε κόκκινο φανάρι, έπεσε αρχικά πάνω σε ένα αυτοκίνητο, στη συνέχεια παρέσυρε μια ομάδα ανθρώπων που έφευγε εκείνη την ώρα από την εκκλησία και τερμάτισε την τρελή του πορεία πάνω σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις γυναίκες, ηλικίας 87, 81 και 36 ετών και να τραυματιστούν άλλα δώδεκα άτομα, εκ των οποίων τα πέντε παιδιά. Μέσα στους τραυματίες υπολογίζεται και ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που χτύπησε η οδηγός.

Η γυναίκα, ονόματι Μάργκο Μπρόνστιν, ερευνάται για το αν οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών, αν και οι αρχές πιστεύουν πως είχε πάρει φάρμακα κατόπιν συνταγογράφησης.

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός πως το ιστορικό οδήγησής της ήταν άψογο μέχρι την ώρα του συμβάντος και πως στο δίπλωμά της δεν υπήρχε κάποια ένδειξη για κάποιας μορφής αναπηρία, η Μπρόνστιν οδηγούσε αυτοκίνητο, που τα φρένα του ήταν τροποποιημένα με τρόπο ώστε να είναι χειροκίνητα και χρησιμοποιούσε επιπλέον καθρέφτη στην αριστερή της πλευρά.

Άτομα που τη γνωρίζουν, τη περιέγραψαν ως απίστευτα γλυκιά, φιλική και μια περιγραφή την παρουσίαζε ως «παιδί που δεν ήθελε να μεγαλώσει». Όμως αρκετοί, υποστήριξαν πως την είχαν δει με πατερίτσες, ή ακόμα και σε αναπηρικό καροτσάκι, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστός ο λόγος.

Τα θύματα της υπόθεσης, έβγαιναν εκείνη την ώρα από την εκκλησία, στην οποία είχαν πάει για να παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικο μαθητικό πρόγραμμα.

Ένας άνδρας που άκουσε το θόρυβο βγήκε στο δρόμο και αποκάλυψε πως είδε παντού αιμόφυρτους, να φωνάζουν, ενώ ένα παιδί, από τη δύναμη της πρόσκρουσης, είχε βρεθεί κάτω από ένα αυτοκίνητο στην άλλη πλευρά του δρόμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης