Είναι δίδυμα, αλλά έχουν γενέθλια διαφορετικές μέρες!

Είναι δίδυμα, αλλά έχουν γενέθλια διαφορετικές μέρες!

Μια 35χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο δύο χαριτωμένα δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία όμως δεν θα γιορτάζουν τα γενέθλια τους την ίδια μέρα...

Είναι δίδυμα, αλλά έχουν γενέθλια διαφορετικές μέρες!
Η 35χρονη Ντέμπορα Άθερτον, από το Μπόλτον της Βρετανίας, έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια, την Ρόμπιν και την Σκάρλετ, γύρω στα μεσάνυχτα της 9ης με την 10η Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, τα μονοζυγωτικά δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με διαφορά δεκαοκτώ λεπτών. Η Ρόμπιν γεννήθηκε στις 23:55 τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 9 Νοεμβρίου και η Σκάρλετ γεννήθηκε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, στις 12:13 την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου.



Κλείσιμο
Η μητέρα των μονοζυγωτικών διδύμων δήλωσε ότι δεν ένιωσε έκπληξη με την γέννηση των δύο κοριτσιών της, επειδή στην οικογένειά της υπάρχουν ήδη τρεις περιπτώσεις δίδυμων κυήσεων, αλλά αυτό που προβληματίζει εκείνη και τον σύζυγό της, Στιούαρτ, είναι το πότε θα γιορτάζουν τα γενέθλια τους τα δύο κορίτσια.



Η Ντέμπορα δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι όσο τα παιδιά είναι μικρά θα τους κάνουν τα γενέθλια την ίδια μέρα, αλλά θεωρεί ότι όταν μεγαλώσουν θα αποφασίσουν εκείνα πότε θα τα γιορτάζουν. Πάντως, η ίδια ανέφερε ότι πιστεύει πως το σωστό είναι να τα γιορτάζουν ξεχωριστά, όταν ενηλικιωθούν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης