Η χαρά της Χίλαρι και του Μπιλ Κλίντον ξεχειλίζει στη φωτογραφία αυτή που ανήρτησε στο Twitter o πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε μια κοινή δήλωσή τους νωρίτερα, οι ευτυχισμένοι παππούδες ανέφεραν ότι νιώθουν «ευλογημένοι, ευγνώμονες και πολύ χαρούμενοι που είναι οι παππούδες ενός όμορφου κοριτσιού».
Το νεογέννητο πήρε το όνομα Σάρλοτ, ενώ θα έχει και τα δύο επίθετα των γονιών της Κλίντον και Μεζβίνσκι.
Κλείσιμο
«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που είμαστε με την κόρη μας και τον άντρα της ενώ καλωσορίζουν την κόρη τους στον κόσμο», λέει ακόμα η δήλωση και ενημερώνει ότι η κόρη τους Τσέλσι είναι καλά και λάμπει από ευτυχία, ενώ «ο Μαρκ είναι έτοιμος να σκάσει από περηφάνια».
Ο Μπιλ Κλίντον έγραψε στο Twitter του: «Σάρλοτ, η γιαγιά σου η Χίλαρι κι εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.