Πήραν 20 γυναίκες κατά τη διάρκεια επιδρομής σε νομαδικό οικισμό
Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωσε Μπόκο Χαράμ «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά με την απαγωγή 20 γυναικών κατά τη διάρκεια επιδρομής σε νομαδικό οικισμό στη Νιγηρία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χωρίο από το οποίο είχαν απαχθεί τα περίπου 200 ανήλικα κορίτσια τον περασμένο Απρίλιο.
Σύμφωνα με το Associated Press, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι αντάρτες απήγαγαν τις γυναίκες την Πέμπτη, ενώ πήραν μαζί τους και τρεις άντρες οι οποίοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την επίθεση.
Σημειώνεται ότι η Μπόκο Χαράμ έχει σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους στη Νιγηρία από το 2009 όταν και ξεκίνησε η εξέγερση των ισλαμιστών στη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής πετρελαίου της Αφρικής.
Τον Απρίλιο μέλη της οργάνωσης απήγαγαν περισσότερα από 200 κορίτσια από ένα σχολείο στα βορειοανατολικά της χώρας, προκαλώντας παγκόσμια κινητοποίηση και ενδιαφέρον για τη σωτηρία τους, ενώ την περασμένη εβδομάδα τουλάχιστον 200 άνθρωποι «σφαγιάστηκαν» από άντρες της Μπόκο Χαράμ σε τρεις κοινότητες στη βορειοανατολική Νιγηρία.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.