Πακιστάν: Τουλάχιστον 23 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας σε εστιατόριο
Ανάμεσά τους Σιίτες προσκυνητές
Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε σε εστιατόριο του Πακιστάν κοντά στα σύνορα με το Ιράν, σκορπώντας το θάνατο σε τουλάχιστον 23 ανθρώπους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν και αρκετοί Σιίτες προσκυνητές, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ και παράλληλα πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η επίθεση σημειώθηκε λίγη ώρα αφότου λεωφορείο είχε μεταφέρει στο εστιατόριο Πακιστανούς που επέστρεφαν από προσκύνημα στο Ιράν.
«Μέχρι στιγμής μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων πολλούς Σιίτες προσκυνητές και φρουρούς ασφαλείας. Επτά ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανέφερε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο τοπικός αξιωματούχος Ακμπάρ Ντουράνι.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.