Για παραμέληση των μικρών παιδιών τους κατηγορούνται ένας άνδρας και μια γυναίκα από την Τζόρτζια, οι οποίοι φέρονται να μέθυσαν και να αποκοιμήθηκαν στην παραλία, αφήνοντας χωρίς επίβλεψη τα δύο μικρά παιδιά τους, ηλικίας πέντε και επτά ετών.
Οι βοηθοί του Γραφείου του Σερίφη της κομητείας Βολούσια στη Φλόριντα επιχείρησαν πολλές φορές να ξυπνήσουν την Αλίσια Λάνγκλεϊ και τον μνηστήρα της Τίμοθι Στίβενς, ωστόσο οι δύο 27χρονοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ήταν σε βαθύ λήθαργο.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο άνδρας και η γυναίκα εμφανίζονται να κοιμούνται αγκαλιασμένοι όταν φτάνουν στο σημείο οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να τους ξυπνήσουν φωνάζοντας πάνω από τα κεφάλια τους και σκουντώντας τους.
Couple arrested in Florida after passing out drunk on the beach and losing their children…
«Είμαστε από το γραφείο του Σερίφη! Ξυπνήστε!» ακούγεται να φωνάζει μια αστυνομικός στο βίντεο που δημοσίευσε το Fox 35.
Όταν τελικά καταφέρουν να τους ξυπνήσουν, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα είναι εμφανές ότι βρίσκονται σε σύγχυση. Ένας αστυνομικός ακούγεται να τους ρωτά πού είναι τα παιδιά τους, με τον Στίβενς να κάνει απλώς μια χειρονομία προς τη θάλασσα καθώς παραπατά στην άμμο.
«Δεν ξέρεις πού είναι;» επιμένει ο αστυνομικός χωρίς να παίρνει απάντηση.
Κλείσιμο
Ευτυχώς τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού, που είχαν απομακρυνθεί από τους μεθυσμένους γονείς τους ενώ εκείνοι κοιμόντουσαν, εντοπίστηκαν σώα και αβλαβή στην πισίνα του ξενοδοχείου τους που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.
Σχολιάζοντας τη σύλληψη, ο Σερίφης της Κομητείας Βολούσια είπε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς. «Διάβαζα την αναφορά των αστυνομικών και σκεφτόμουν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα», είπε στο Fox 35.
Σύμφωνα με τη New York Post, o Στίβενς (ο οποίος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών αλλά έχει αναλάβει τον ρόλο του κηδεμόνα τους) επιχείρησε να το σκάσει όταν οι αστυνομικοί του έβγαλαν τις χειροπέδες αλλά αφού διένυσε απόσταση λίγων μέτρων σκόνταψε και έπεσε πάνω στην άμμο. Εκτός από την απόπειρα διαφυγής του κατηγορείται και για κατοχή αλκοολούχων ποτών στην παραλία.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους