Ο Καναδάς πριν δύο ημέρες απόκτησε ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό θαύμα που αναμένεται να αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης. Πρόκειται για το «Glacier Skywalk» στα Rocky Mountains που αποτελεί έναν γυάλινο διάδρομο στο κενό, με μοναδική θέα.
Το «Glacier Skywalk» είχε κερδίσει βραβείο στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικής στη Βαρκελόνη το 2011 και έκτοτε αρχιτέκτονες και συνεργεία προσπαθούν να το κάνουν πραγματικότητα.
Ο γυάλινος διάδρομος βρίσκεται 280 μέτρα πάνω από το έδαφος, ζυγίζει 200 τόνους και αντέχει το βάρος δύο αεροπλάνων 747.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.