Η Βέροια επικράτησε με σκορ 4-3(!) του Λεβαδειακού
Ποια Σούπερ; Μόνο... Πρέμιερ Λιγκ ήταν αυτό! Η Βέροια επικράτησε με σκορ 4-3(!) του Λεβαδειακού και μετά από καιρό δεν είναι πλέον ουραγός του πρωταθλήματος
Τρεις μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα από την 2η αγωνιστική, η Βέροια πανηγύρισε τρίποντο! Σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε του Λεβαδειακού με το... χορταστικό 4-3 και επέστρεψε στις νίκες!
Εκπληκτικό παιχνίδι, με τους Βοιωτούς να προηγούνται δύο φορές (1-0 και 2-1), όμως η ομάδα της Ημαθίας το έφερε... τούμπα, με τα έξι τέρματα να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος.
Έτσι, μετά από πολύ καιρό, οι θριαμβευτές δεν είναι πια ουραγοί στη Σούπερ Λίγκα, έχοντας 10 βαθμούς κι έχοντας βάλει από κάτω τους, τους Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης! Από την άλλη, οι ηττημένοι δεν ανησυχούν για την ώρα!
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.