Ο Τσίπρας στη Σερβία - Γιορτάζει... μόνο του το Μέγαρο Μαξίμου!

Ο Τσίπρας στη Σερβία - Γιορτάζει... μόνο του το Μέγαρο Μαξίμου!

Αν και ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Βελιγράδι με την οικογένειά του, οι λογαριασμοί του σε facebook και Instagram τροφοδοτήθηκαν με ευχές σαν να ήταν εδώ

Ο Τσίπρας στη Σερβία - Γιορτάζει... μόνο του το Μέγαρο Μαξίμου!
Όσοι είχαν διαβάσει την είδηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
περνάει
τα Χριστούγεννα στο Βελιγράδι με την οικογένειά του και παράλληλα ακολουθούν την επίσημη σελίδα του στο facebook απόρησαν χθες το βράδυ. 

Κλείσιμο
Λίγο μετά τις 10, ανέβηκε μέσω Instagram μάλιστα, μια φωτογραφία του φωτισμένου και χριστουγεννιάτικα στολισμένου Μεγάρου Μαξίμου, με την λεζάντα: «Νύχτα των Χριστουγέννων στο Μέγαρο Μαξίμου», σαν όχι μόνο ο πρωθυπουργός να βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά και να περνούσε το γιορτινό βράδυ στο γραφείο του.



Η φωτογραφία είχε αρχικά ανέβει σχεδόν 24 ώρες νωρίτερα στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί ο πρωθυπουργός στο Instagram, με λεζάντα στίχους, ενός από τους αγαπημένους ποιητές του Αλέξη Τσίπρα, του Νικηφόρου Βρεττάκου: «Ένα κύμα σπινθήρες ν' ανάψουμε όλα τ' αστέρια που σβύσανε. Μια καρδιά καλημέρες να γιομίσει το σύμπαν!».



Πρόκειται για απόσπασμα του ποιήματος «Το βάθος του κόσμου», που εκδόθηκε πρώτη φορά το 1961. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει ξανά στίχους του ίδιου ποιητή, τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε γράψει: «Πάνω στο χώμα το δικό σου λέμε τ’ όνομά μας. Πάνω στο χώμα το δικό σου σχεδιάζουμε τους κήπους και τις πολιτείες μας. Πάνω στο χώμα σου είμαστε. Έχουμε πατρίδα», για την επέτειο της Μάχης της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης