Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν πρόκειται να καταργήσουμε μονομερώς τα μέτρα

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν πρόκειται να καταργήσουμε μονομερώς τα μέτρα

Εάν εννοούν να αποδεχτεί η ΝΔ την συνέχεια του κράτους, τότε την έχουμε αποδεχτεί από την πρώτη στιγμή, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν πρόκειται να καταργήσουμε μονομερώς τα μέτρα
Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να καταργήσει μονομερώς τα μέτρα, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος του κόμματος 
Αδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στις νέες αιτιάσεις εκ μέρους των δανειστών πως και η αντιπολίτευση θα πρέπει να υπογράψει τα νέα μέτρα
που έρχονται για το κλείσιμο της αξιολόγησης
Κλείσιμο

«Δεν πρέπει να ανησυχούν», πρόσθεσε ο κύριος Γεωργιάδης.

«Εάν εννοούν να αποδεχτεί η ΝΔ την συνέχεια του κράτους, αυτό το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, δεν πρόκειται να αμφισβητήσουμε μονομερώς την οποιαδήποτε συμφωνία», επανέλαβε ρητώς. 

Η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ψηφίσει την «μικρή ΔΕΗ» και πιστεύει γενικώς στην απελευθέρωση της αγοράς και τώρα έχουμε αγωνία εάν υπάρχει κίνδυνος για την επιβίωσή της, συμπλήρωσε ο κύριος Γεωργιάδης, τονίζοντας την φιλοσοφία του κόμματος και εξηγώντας: «Δεν είμαστε υπέρ για να συμφωνήσουμε με το ΔΝΤ ή τον Σόιμπλε, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για την Ελλάδα». 

Ο κύριος Γεωργιάδης, μιλώντας στον Ant1, ακολούθως εκτίμησε πως «αν μάλιστα ο κύριος Τσίπρας είχε προχωρήσει γρήγορα με τις ιδιωτικοποιήσεις όπως το Ελληνικό, τώρα δεν θα ζητούσαν περικοπές στις συντάξεις». 

Όσον αφορά το πέρας των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, εκτίμησε πως «προφανώς δεν υπάρχει συμφωνία», διαφορετικά θα είχε ανακοινωθεί πως επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα.

Όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η οικονομία θα σημειώσει ανάπτυξη μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, χωρίς να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξή του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης