Ποια fake news; Ο υπουργός Πετρόπουλος ανακάλυψε τα... fak news!

Ποια fake news; Ο υπουργός Πετρόπουλος ανακάλυψε τα... fak news!

«Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας καταγγέλλοντας τους βουλευτές της αντιπολίτευσης

Ποια fake news; Ο υπουργός Πετρόπουλος ανακάλυψε τα... fak news!
«Στο χώρο του κοινοβουλίου παράγονται τα “Fak News”» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής – αντί του ορθού fake news - προκαλώντας απορίες τόσο στους παριστάμενους βουλευτές όσο και στους μαθητές που παρακολουθούν την συνεδρίαση από τα θεωρεία.

Αναφορικά δε με τις ψευδείς ειδήσεις ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι σε αυτές εντάσσονται τα δημοσιεύματα περί πανηγυρισμών κάθε φορά που τον συναντούν στο δρόμο οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

«Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα -όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης- ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους
» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας για να προσθέσει: «Άκουσα προηγουμένως ότι η κυρία Αχτσιόγλου δεν είναι σήμερα στη Βουλή γιατί βρίσκεται στο Χίλτον. Ούτε αυτό το είπα».


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης