Γερμανικά ΜΜΕ: «Η διαφωνία Αθήνα - πιστωτών είναι προγραμματισμένη»

Γερμανικά ΜΜΕ: «Η διαφωνία Αθήνα - πιστωτών είναι προγραμματισμένη»

«Δεν διαφαίνεται συμφωνία στον ορίζοντα» αναφέρει το γερμανικό ειδησεογραφικό δίκτυο «Tagesschau»


Γερμανικά ΜΜΕ: «Η διαφωνία Αθήνα - πιστωτών είναι προγραμματισμένη»
Για το γερμανικό ειδησεογραφικό δίκτυο «Tagesschau» της κρατικής «ARD», στις σημερινές συνομιλίες στις Βρυξέλλες, είναι προγραμματισμένη η διαφωνίας Αθήνας - πιστωτών.

«Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά αντιμετωπίζει την πτώχευση και ως εκ τούτου ζητά την ελάφρυνση του χρέους και νέα δάνεια. Το πρόβλημα είναι ότι οι δανειστές θεωρούν ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται με γοργά βήματα... Το δράμα γύρω από το ελληνικό χρέος,
τις μεταρρυθμίσεις και τα νέα δάνεια της ΕΕ για την Αθήνα συνεχίζεται κατά τη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες», σχολιάζει το τηλεοπτικό δίκτυο και προσθέτει; 
Κλείσιμο

«Ένα νέο δάνειο των Ευρωπαίων εταίρων θα είναι, ωστόσο διαθέσιμο μόνο όταν Αλέξης Τσίπρας εφαρμόσει στην πράξη τις μεγάλες εξαγγελθείσες μεταρρυθμίσεις». 

Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει την άποψη του Σόιμπλε ότι το χρέος της Αθήνας δεν είναι το πρόβλημα και προβλέπει ότι στις σημερινές συνομιλίες δεν θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. 

«Μία συμφωνία για μία νέα βοήθεια από τους πιστωτές της χώρας δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Ειδικά αφού δεν είναι ακόμη σαφές εάν και με πόσα χρήματα θα συμμετέχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην ελληνική διάσωση», αναφέρει το γερμανικό δίκτυο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης