Φωτογραφίες: Οι αγκαλιές Κουίκ-Γεροβασίλη, το λευκό σακάκι της Φώφης και το σακίδιο του Σταύρου

Φωτογραφίες: Οι αγκαλιές Κουίκ-Γεροβασίλη, το λευκό σακάκι της Φώφης και το σακίδιο του Σταύρου

Τα «χρόνια πολλά» του Τσίπρα στον Κυριάκο για τα γενέθλιά του - Τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο

Φωτογραφίες: Οι αγκαλιές Κουίκ-Γεροβασίλη, το λευκό σακάκι της Φώφης και το σακίδιο του Σταύρου
Όπως σε κάθε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις το ενδιαφερόν συγκέντρωσαν τα φωτογραφικά κλικ των πολιτικών αρχηγών πριν ξεκινήσει η σύσκεψη.

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ είχε χειραψία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη πριν να στήσει «πηγαδάκι» με τον δημοσιογράφο Μάρκο Μουζάκη.



Η γυναίκα που συνόδευε τους πολιτικούς αρχηγούς στην αίθουσα της σύσκεψης, με ευγένεια και πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου, είναι η Λώρα Μολυβιάτη, κόρη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη.
Κλείσιμο




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσήλθε με έναν ογκώδη μπλέ φάκελο στον οποίο είχε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό.



Ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον οποίο επίσης συνόδευε η κυρία Μολυβιάτη, είχε μαζί του το μαύρο σακίδιό του ενώ στη συνέχεια είχε έναν σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.



Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν δύο ωραίες κυρίες, η Ζωή Αποστολοπούλου (αριστερά) και η Λίνα Παπαδάκη (δεξιά).



Ευδιάθετος προσήλθε στη σύσκεψη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.



Τις εντυπώσεις έκλεψε το λευκό σακάκι που επέλεξε η μοναδική γυναίκα πολιτική αρχηγός Φώφη Γεννηματά.



Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος αντάλλαξε χειραψία με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχοντας μαζί του το κινητό του.



Θερμός ο εναγκαλισμός του Τέρενς Κουίκ με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη με την οποία συζήτησαν για το κυβερνητικό έργο.



«Συμπαθητικό και αξιοπρεπές». Ετσι χαρακτηρίζεται το κλίμα μεταξύ των συνεργατών των πολιτικών αρχηγών που βρίσκονται σε διπλανή αίθουσα και αναμένουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι παραπονέθηκαν ότι είναι πολύ άβολες οι καρέκλες, ενώ ακούστηκε και η ατάκα: «Είναι σαν economy στην Easy Jet».

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντά ότι «πλησιάζουμε τα 50».



Τσίπρας σε Τσιόδρα: Μήπως είσαι εσύ ο... υπερυπουργός;
Διάθεση για αστεία είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο μικρό διάλειμμα που έγινε στη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών. Βλέποντας τον εκπρόσωπο Τύπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα, που είναι ένα από τα πρόσωπα που συνοδεύουν τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον ρώτησε: "Που είσαι εσύ;". Και αμέσως μετά, με το θάρρος ίσως της παλαιάς γνωριμίας τους από όταν ο κ. Τσιόδρας ήταν πολιτικός συντάκτης, χαμογελώντας συμπλήρωσε: "Μήπως είσαι εσύ τελικά ο υπερυπουργός για το προσφυγικό που θέλει να προτείνει ο Θεοδωράκης;".   



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης