Λαπαβίτσας: Δεν μίλησα για δελτίο στα τρόφιμα

Λαπαβίτσας: Δεν μίλησα για δελτίο στα τρόφιμα

Η συνέντευξη του βουλευτή στο περιοδικό Jacobin είχε κυκλοφορήσει πριν από τρεις μήνες, ενώ διαψεύδει ότι έκανε ανάλογες αναφορές στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ


Λαπαβίτσας: Δεν μίλησα για δελτίο στα τρόφιμα
Για στοχευμένη διαστρέβλωση και επιλεκτική χρήση των πολιτικών του απόψεων «σε μία κρίσιμη περίοδο» έκανε λόγο ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας αναφερόμενος στην είδηση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη στο Διαδίκτυο και τον ήθελε να είχε μιλήσει στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, περί επιστροφής στη δραχμή αλλά και επιβολής δελτίου στα τρόφιμα.

Μάλιστα, υπήρξαν και αναφορές ότι ο βουλευτής είχε αναφερθεί στα παραπάνω και σε νέο άρθρο του αμερικανικό περιοδικό Jacobin.

Ωστόσο, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ThePressProject.gr, ο κ. Λαπαβίτσας ξεκαθάρισε ότι τις δηλώσεις αυτές τις είχε κάνει στο Jacobin, αλλά πριν από τρεις μήνες.

«Αυτό είναι μία συνέντευξη που είχα δώσει πριν από μήνες στο περιοδικό Jacobin και η οποία ανασύρθηκε από διάφορους καλοθελητές», είπε και πρόσθεσε: «Μίλησα για rationing, που σημαίνει ιεράρχηση αναγκών, δηλαδή ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει αυτή η δουλειά θα πρέπει να φροντίσουμε ότι αυτοί που χρειάζονται φάρμακα για παράδειγμα να τα παίρνουν πρώτοι».

Ο κ. Λαπαβίτσας σημείωσε ότι μάλιστα ότι «αυτούς που βόλευε να το παρουσιάσουν ως δελτίο το παρουσίασαν ως δελτίο για να δημιουργηθούν εικόνες κατοχής, μαυραγορίτες και κάρα που κουβαλάνε πεθαμένους γιατί αυτό βολεύει αυτούς που είναι ευρωμανείς στην χώρα».
Κλείσιμο

Νωρίτερα την Τετάρτη δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε επαναφέρει 
την άποψη περί αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ, υποστηρίζοντας ότι αυτή πρέπει να γίνει σε συμφωνία με τους εταίρους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης