Πού θα «χτυπήσει» μετά ο «τυφώνας» Ζωή;

Πού θα «χτυπήσει» μετά ο «τυφώνας» Ζωή;

Μετά τον αστυνομικό διευθυντή, τα έβαλε και με δημοσιογράφο

Πού θα «χτυπήσει» μετά ο «τυφώνας» Ζωή;
Ανεξέλεγκτος μαίνεται ο "σίφουνας Ζωη" με νέο "θύμα" δημοσιογράφους που επιχείρησαν να της αποσπάσουν μια δήλωση.

Προσερχόμενη το μεσημέρι της Πέμπτης σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, συνάντησε δημοσιογράφους, που τη ρώτησαν για το αν έχει κάτι να απαντήσει σε όσους την κατέκριναν για το επεισόδιο με τον αστυνομικό διευθυντή. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, προφανώς εκνευρισμένη, αρχικώς συμπεριφέρθηκε σαν να... ανακρίνει τους δημοσιογράφους, ρωτώντας ποιο είναι το όνομά τους, πού εργάζονται και κατηγορώντας τους ότι εμποδίζουν την είσοδό της.

Επειδή όμως τα ερωτήματα συνεχίζονταν, η πρόεδρος της Βουλής αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Με αυστηρό ύφος απαίτησε από τους δημοσιογράφους την αποκατάσταση της αλήθειας για επεισόδιο μπροστά στη Βουλή όπου κατσάδιασε τον αστυνομικό διευθυντή και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί -επικρίνοντας και πάλι τους δημοσιογράφους- ότι από την Τετάρτη  βρίσκεται σε εξέλιξη μια «εκστρατεία παραπληροφόρησης» εναντίον της.

"Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου, που δεν μπορεί να είναι αποκλεισμένο ούτε ακόμα και από διαδηλωτές" είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας τη στάση της.

Παράλληλα ζήτησε «να μην αποπροσανατολίζεται η συζήτηση με άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης από μέσα που έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από την περίοδο των μνημονιακών κυβερνήσεων».
Κλείσιμο

Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου κατέληξε στις δηλώσεις της λέγοντας: «Θα χαρώ αν αυτά που μόλις είπα παιχτούν στα κεντρικά δελτία, όπως παίζονται τα σχόλια παραπληροφόρησης».

Πολλοί πάντως αναρωτιούνται (ή και στοιχηματίζουν...) ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα της Προέδρου της Βουλής...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης