Στην αντεπίθεση η ΝΔ για τη ΔΕΗ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον του Φωτόπουλου μπαίνει πάνω από την κοινωνική δικαιοσύνη

Στην αντεπίθεση η ΝΔ για τη ΔΕΗ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον του Φωτόπουλου μπαίνει πάνω από την κοινωνική δικαιοσύνη

«Προκλητική» χαρακτηρίζει η ΝΔ την τοποθέτηση της κυβέρνησης επί του ζητήματος των αυξήσεων μισθών που προβλέπονται στη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ανάμεσα στη ΔΕΗ και τη ΓΕΝΟΠ

Στην αντεπίθεση η ΝΔ για τη ΔΕΗ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον του Φωτόπουλου μπαίνει πάνω από την κοινωνική δικαιοσύνη
«Προκλητική» χαρακτηρίζει η ΝΔ την τοποθέτηση της κυβέρνησης επί του ζητήματος των αυξήσεων μισθών που προβλέπονται στη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ανάμεσα στη ΔΕΗ και τη ΓΕΝΟΠ.

Απαντώντας στους κυβερνητικούς κύκλους, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης,, σχολίασε: «Είναι αδιανόητα τα ψέματα που αραδιάζει στην ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, για να καλύψει τις προκλητικές αυξήσεις που ενέκρινε στους κομματικούς του φίλους, τον κ. Φωτόπουλο και τους υπόλοιπους συνδικαλιστές της ΔΕΗ».

Και συνεχίζει: «Ισχυρίζεται ότι, δήθεν, η συλλογική σύμβαση δεν υπογράφηκε από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Πρόκειται για τεράστιο ψέμα. Οι αυξήσεις υπογράφηκαν την προηγούμενη Παρασκευή 27/2/15, με την απόλυτη γνώση και έγκριση του αρμόδιου υπουργού.  
Αλλά μιλάμε και για απύθμενη υποκρισία. Γιατί, ενώ χαρίζουν αυξήσεις 6 ευρώ την ημέρα στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, υπόσχονται ότι θα δώσουν μόλις 1,5 ευρώ την ημέρα, σε 300.000 ανθρώπους, για να αντιμετωπίσουν την "ανθρωπιστική κρίση"».
Κλείσιμο

«Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό» τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, «την ώρα που η κυβέρνηση περικόπτει στο μισό τους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων, την ώρα που προαναγγέλλει έκτακτες εισφορές και αύξηση του ΦΠΑ, την ώρα που αυξάνει το χαράτσι για τη λειτουργία της ΕΡΤ, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί η κομματική της πελατεία».

«Φαίνεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον του κ. Φωτόπουλου μπαίνει πάνω από την κοινωνική δικαιοσύνη. Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει σήμερα πίσω την απαράδεκτη απόφασή της, που προκαλεί το κοινό αίσθημα!» καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης