Γκάουκ σε Γλέζο: Είσαι μύθος

Γκάουκ σε Γλέζο: Είσαι μύθος

Ο Γερμανός Πρόεδρος προσπάθησε να τον καλοπιάσει και μόλις τον είδε άρχισε να τον αποθεώνει

Γκάουκ σε Γλέζο: Είσαι μύθος
Χείρα φιλίας έτεινε ο Γερμανός Πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ προς τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος συμμετείχε σε συνάντηση που είχε μαζί με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

Το θέμα της συζήτησης επικεντρώθηκε σε δύο θέματα, εκείνο των μέτρων λιτότητας και εκείνο των γερμανικών αποζημιώσεων.  (
Δείτε εδώ τι συζήτησαν Τσίπρας-Γκάουκ)
Κλείσιμο

Όσον αφορά στο δεύτερο ο κ. Γλέζος είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και ζήτησε ενημέρωση για το θέμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε μιλήσει και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, αναφορικά με τον τρόπο που θα διεκδικήσει η Ελλάδα τις γερμανικές αποζημιώσεις. 

Ο κ. Γιόαχιμ Γκάουκ προσπάθησε να τον καλοπιάσει και μόλις τον είδε άρχισε να τον αποθεώνει. Ο Γερμανός Πρόεδρος όταν συναντήθηκε με τον ήρωα της αντίστασης τον αποκάλεσε μάλιστα «μύθο».

«Είναι χαρά και τιμή μου που γνωρίζω έναν ήρωα, έναν μύθο που βλέπω ζωντανό μπροστά μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκάουκ.

«Τον περίμενα στο Σκοπευτήριο της Καισιαριανής και δεν ήρθε. Άλλο οι Λιγκιάδες και άλλο το Σκοπευτήριο. Άλλο το Ολοκαύτωμα και άλλο οι όμηροι», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Μανώλης Γλέζος.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης