Ντοκιμαντέρ για τον γείτονα και φίλο της George Michael γυρίζει η Kate Moss. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ γυρίζεται ήδη μέσα στο σπίτι του τραγουδιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.
Η φιλία και η στενή σχέση που τους έδενε ήταν γνωστή. Πέρυσι μάλιστα, το διάσημο μοντέλο είπε ότι υπάρχει κι ένα μυστικό πέρασμα από τον κήπο της στο σπίτι του και ότι η κόρη της συχνά κολυμπούσε στην πισίνα του, όσο οι δυο τους συζητούσαν.
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η σταρ της πασαρέλας, έχει εντοπιστεί με τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το σπίτι του για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «Freedom», δηλαδή ελευθερία. Υποστηρίζουν επίσης ότι είχε ξεκινήσει να γυρίζεται πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητες οι νέες λήψεις.
Η Kate Moss και το τηλεοπτικό συνεργείο χρησιμοποιούν την πίσω πόρτα του σπιτιού για να μην προσελκύουν την προσοχή των φωτογραφικών φακών.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events