Δήμητρα Ματσούκα στο ΟΛΑ: Πίστεψα πολύ στον Τσίπρα αλλά παρασύρθηκα...

Δήμητρα Ματσούκα στο ΟΛΑ: Πίστεψα πολύ στον Τσίπρα αλλά παρασύρθηκα...

Πότε άλλαξε άποψη για τον πρωθυπουργό - Τι είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση - Γιατί δήλωσε «μαγκάκι και κότα»

Δήμητρα Ματσούκα απόψε στο ΟΛΑ: «Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα»
Η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση, «Ωραία μου κυρία» και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η ηθοποιός, ήταν καλεσμένη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε για όλα στον Θέμο και στη Δούκισσα.

«Γιατί κάνεις bullying στους δημοσιογράφους;», τη ρώτησε ο Θέμος για την πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
«Δεν είναι αλήθεια. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη μικρή χώρα, δίνουμε το προσωπικό μας στίγμα σε τι απαντάμε και σε τι όχι. Η Φαίη είναι ένας γλυκός άνθρωπος...Δεν είχα έρθει σε δύσκολη θέση. Απάντησα, όπως απαντάω όλα αυτά τα χρόνια, με χιούμορ και με ευγένεια. Γιατί μου είναι πολύ συμπαθής η Φαίη
Κλείσιμο
», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Όταν θυμώνει πώς αντιδρά;
«Δεν μου αρέσουν οι φωνές! Όπως δεν μου αρέσει και η γκρίνια που είναι ένα γυναικείο χαρακτηριστικό. Και αντρικό χαρακτηριστικό. Οι άντρες όταν μεγαλώνουν γίνονται γκρινιάρηδες!», απαντά.

Για την απόφαση της να δημιουργήσει λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, είπε: «Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα. Για να κάνω την καμπάνια. Πίστεψα πολύ σε αυτή την ιστορία. Έβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου που αρθογραφούσε στους New York Times ο οποίος μετά βγήκε και είπε ότι δεν ήξερε ότι δεν υπήρχε Plan B».

Και πρόσθεσε: «Παρασυρθήκαμε είναι αλήθεια. (Ο Τσίπρας) ήταν νέος. Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί τους ίδιους υπουργούς να κάνουν συμβούλιο. Μου ήταν πολύ συμπαθής».

Πότε αποστασιοποιήθηκε; «Όταν κατάλαβα ότι αυτό το ''Όχι'' που ψηφίσαμε στο δημοψήφισμα δεν είχε καμία ουσία. Και όλος αυτός ο αγώνας», είπε.

Είναι αισιόδοξος άνθρωπος: «Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι για εμένα ο πιο ωραίος μήνας, μην σου πω, της τελευταίας δεκαετίας. Ξυπνάω με πολύ κέφι. Αισθάνομαι ωραία και είμαι σε μία περίοδο που συνειδητοποιώ ότι όλα είναι καλά!»

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Έχω να κάνω από το 2010. Μου έχει λείψει ένα ωραίο σενάριο, η αίσθηση του συνεργείου».

«Είμαι μαγκάκι και κότα»
Θιασάρχης θα ήθελε να ήταν; «Όχι δεν φιλοδοξώ να γίνω. Έχω τον καλλιτεχνικό εγωισμό και θέλω να με καλούν οι παραγωγοί!», απάντησε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Είσαι μαγκάκι στην προσωπική σου ζωή;», τη ρώτησε η Δούκισσα. «Έχω όλες αυτές τις εκδοχές που έχουμε όλοι μέσα μας. Είμαι και κότα! Σε πολλές στιγμές της ζωής μου. Για παράδειγμα, εν ώρα πτήσης είμαι αστεία...Βάζω τα κλάματα, παθαίνω πανικό, παρατηρώ πράγματα!», απάντησε η Δήμητρα Ματσούκα.

Έχει πάει σε ψυχολόγο; «'Εχω πάει. Για λίγο καιρό. Μετά είπα: '''Ασ'το!''. Δεν χρειάζεται να ξέρω. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν μπορώ να ξέρω!», τόνισε.

Για τον ρόλο της στην παράσταση είπε: «Σαν την Ελίζα, δεν έχω αγαπήσει κανέναν άλλον ρόλο!».

Είναι δύσκολο έργο; «Είναι κομεντί και απαιτεί πολύ υψηλή ενέργεια από τον ηθοποιό. Είναι εξοντωτικός ο ρυθμός!».

Έχει δεχτεί αυστηρές κριτικές στην καριέρα σου; «Δεν έχω αισθανθεί αυτή την αυστηρότητα. Γιατί με φώναζαν άνθρωποι πολύ σημαντικοί να συνεργαστούμε!», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, ο Θέμος τη διέκοψε και της είπε: «Σταμάτα να μιλάς αισθησιακά»,

«Σε παρακαλώ! Έχουμε μία οικογενειακή παράσταση. Μην μου τα γκρεμίζεις»,
του απάντησε η Δήμητρα Ματσούκα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης