Μαρία Αλεξάνδρου: Ο ποδοσφαιριστής όργωσε στο «γήπεδο» του sex tape

Μαρία Αλεξάνδρου: Ο ποδοσφαιριστής όργωσε στο «γήπεδο» του sex tape

Δείτε την εντυπωσιακή είσοδό της στο πλατό του ΟΛΑ όπου μίλησε για... όλα

Μαρία Αλεξάνδρου: Ο ποδοσφαιριστής όργωσε στο «γήπεδο» του sex tape
Με εντυπωσιακή αμφίεση κατευθείαν από την παραλία έκανε την εμφάνισή της στο πλατό του ΟΛΑ το βράδυ της Τρίτης η Μαρία Αλεξάνδρου. Με ένα χρυσαφί μαγιό η όμορφή Μαρία έκλεψε τις εντυπώσεις.



Κλείσιμο
Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε στο Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού για τις εμφανίσεις της στη Μύκονο, το sex tape με ποδοσφαιριστή και τις προσπάθειές της στο τραγούδι.

Μιλώντας για την ροζ ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Κριστιάν Ντα Κόστα είπε ότι «ήταν καλός αθλητής στο "γήπεδο". Είναι για Α΄ Εθνική» προσθέτοντας ότι «όργωσε στο "γήπεδο"».




Όσο για το γιατί επιλέγει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο χώρο είπε ότι «βασικά εγώ το κάνω γιατί μου αρέσει εμένα. Αν το κάνεις το κάνεις γιατί γουστάρεις» προσθέτοντας ότι «είναι και προσοδοφόρο».

«Την ώρα του γυρίσματος το κάνεις στο μηχανικό ενώ στο προσωπικό είναι αλλιώς. Αυτό είναι επάγγελμα και το άλλο προσωπική σου ζωή» εξήγησε η όμορφη Μαρία αποκαλύπτοντας ότι την πρώτη της ερωτική ταινία την έκανε στα 18 με το πρώτο της αγόρι το οποίο βρήκε από το facebook.




Σε ερώτηση για το τι κάνει για να διατηρεί το κορμί της απάντησε ότι «εγώ τρώω απ' όλα» συμπληρώνοντας ότι δεν κάνει γυμνάστική αλλά «άλλου τύπου δραστηριότητες». Όπως είπε, δε, «αν κολλάει η χημεία ίσως αδυνατίζει το σεξ».

Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε, επίσης, στον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού για το τραγούδι της «Δεν θα με αντέξεις» αποκαλύπτοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τραγούδια με τη βοήθεια του γνωστού της από τη Θεσσαλονίκη που είναι συνθέτης και στιχουργός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης