Η ηθοποιός έκανε βουτιές σε φυσικές πισίνες και τόλμησε να πηδήξει από ύψος δέκα μέτρων, μοιραζόμενη με τους ακολούθους της στο Instagram εικόνες που αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος της περιοχής.
Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει έως τώρα από το ταξίδι της στη χώρα της Ασίας, σημειώνοντας πως αυτό που νιώθει είναι συναισθήματα ελευθερίας και αδρεναλίνης.
Όπως έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Βουτιές σε φυσικές πισίνες στον Diyaluma Fall, τον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη στη Σρι Λάνκα. Είναι περίπου 220 μέτρα, εγώ βούτηξα από τα 10 με σφυγμό κάπου 250, αλλά τουλάχιστον ένιωσα όπως όταν ήμουν παιδί. Δόση ελευθερίας και τόλμης και πρέζα αδρεναλίνης στην εκπνοή του Ιούλη».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.