Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, μετά από νοσηλεία σε ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου. Ο γνωστός ποινικολόγος νοσηλεύτηκε με υψηλό πυρετό, με την υγεία του να παρουσιάζει επιδείνωση. Ως αποτέλεσμα, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του τα ξημερώματα της Κυριακής.
Τα τελευταία χρόνια, ο γνωστός ποινικολόγος έδινε μάχη με τον καρκίνο, χωρίς ωστόσο να αφήνει την ασθένεια να επηρεάζει την καθημερινότητά του, καθώς βρισκόταν συνεχώς στις δικαστικές αίθουσες. Στο πλευρό του στην περιπέτειά του, είχε τα δύο του παιδιά, Χρίστο και Μάιρα. Ο γιος του μάλιστα, μία μέρα μετά τον θάνατό του έκανε μια ανάρτηση στα social media για τον πατέρα του.
Ο Χρίστος Κούγιαςαναδημοσίευσε ένα βίντεο με τον πατέρα του σε μια βραδινή έξοδο που είχε κάνει, πριν λίγους μήνες. Σε αυτό, ο Αλέξης Κούγιας εμφανίζεται πάνω στη σκηνή, να τραγουδά το γνωστό κομμάτι του Νότη Σφακιανάκη «Μα εγώ είμαι Έλληνας». «Εγώ σε γέννησα σ' έχω αναθρέψει κι ότι δικό σου μου το 'χεις κλέψει, μα εγώ είμαι Έλληνας πάντα αντάρτης, άνθρωπος δίκαιος και δημοκράτης», ακούγεται να λέει.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους