Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, το βράδυ της Παρασκευής, ούτε και στην εκπομπή «Πρωινό Σου Κου» όπου συμμετέχει.
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στα social media. Με μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, ο Δημήτρης Μακαλιάς έδειξε σε όσους τον ακολουθούν στο Instagram, το χέρι του με τον ορό, χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.
Δείτε την ανάρτησή του
Στο Instagram story του, ο ίδιος δεν δίστασε να πετάξει το «καρφί» του στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» που έκριναν το «Πρωινό Σου Κου» συζητώντας ότι η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της κάνουν «σκληρό γκόσιπ», όπως έκαναν οι συνάδελφοί του στην έναρξη της εκπομπής.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας