Συνελήφθη πρώην ηγετικό στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς

Συνελήφθη πρώην ηγετικό στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής του πέρασαν χειροπέδες για κατοχή εκρηκτικών, στο πλαίσιο ερευνών για το οργανωμένο έγκλημα - Συνελήφθησαν επίσης δύο αδέρφια, ο ένας λιμενικός και ο άλλος πορτιέρης σε κλαμπ, καθώς και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων - Τα ευρήματα των αρχών

police-m2
Έναν παλιό γνώριμο των Αρχών, πρώην ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, συνέλαβαν άνδρες της Ασφάλειας Αττικής την Παρασκευή το μεσημέρι, στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Το πρώην στέλεχος των Πυρήνων, που έχει εκτίσει στο παρελθόν και ποινή φυλάκισης, αφού είχε ομολογήσει τη συμμετοχή του στην οργάνωση, συνελήφθη για κατοχή εκρηκτικών. Είχε αποφυλακιστεί με όρους το 2019.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επιχείρηση έγινε, έπειτα από πληροφορίες για όπλα και εκρηκτικά στην κατοχή συγκεκριμένων προσώπων. Από τις έρευνες των αρχών εντοπίστηκαν όπλα, μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών και πυροκροτητές.

Εκτός απο το πρώην ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, έγιναν άλλες τρεις συλλήψεις: Πρόκειται για δύο αδέρφια, εκ των οποίων ο ένας λιμενικός και ο άλλος πορτιέρης σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων.





Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Ενισχύεται με 4 αναισθησιολόγους το «Αγλαΐα Κυριακού» για να συνεχιστούν κανονικά τα χειρουργεία

Άγιο Όρος για ομόφυλα ζευγάρια: Είναι μεγάλο έγκλημα, διαλύεται ολόκληρη η ανθρώπινη ύπαρξη

Λαγκαδάς: Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια - «Του έκαναν κεφαλοκλείδωμα και τον χτυπούσαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης