Τσίχλες και κραγιόν με... χασίς σε μαγαζί με φυτικά προϊόντα!

Τσίχλες και κραγιόν με... χασίς σε μαγαζί με φυτικά προϊόντα!

Ζευγάρι επιχείρησε να μετατρέψει σε... coffee shop like Amsterdam το κατάστημα που διατηρούσε στην Καρδίτσα

Τσίχλες και κραγιόν με... χασίς σε μαγαζί με φυτικά προϊόντα!
Προϊόντα που προέρχονται από τη φύση διέθετε προς πώληση ένα ζευγάρι στο κατάστημα που άνοιξε στην Καρδίτσα, αλλά προσπάθησε να το μετατρέψει σε coffee shop όπως αυτά του Άμστερνταμ πουλώντας μεταξύ άλλων τσίχλες, κραγιόν, γλειφιτζούρια και πλήθος άλλα είδη με άρωμα ή γέμιση από... χασίς!

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο μαγαζί για να κάνουν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι το κατάστημα του 43χρονου και της συνομήλικης συντρόφου του ήταν ο... παράδεισος για τους χρήστες ναρκωτικών! Τόσο σε αυτό όσο και στο σπίτι τους, κατασχέθηκαν 28 συσκευασίες με κλώνους, φύλλα και «φούντες» κάνναβης βάρους ενός κιλού και 501 γραμμαρίων, 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62,5 γραμμαρίων, 82 φιαλίδια των 10ml με έλαιο κάνναβης, 22 κουτιά με 600 κάψουλες κάνναβης σε σκόνη, 13 συσκευασίες με επεξεργασμένη κάνναβη σε στερεή μορφή, έξι σύριγγες των 10gr με κάνναβη σε υγρή μορφή, τέσσερα βαζάκια με κάνναβη σε κρυσταλλική μορφή, τέσσερα πλαστικά σωληνάρια κραγιόν και δυο βαζάκια με κάνναβη σε πάστα και ένα δοχείο με όπιο βάρους 25,7 γραμμαρίων σε σκόνη!

Ακόμη, κατασχέθηκαν 20 τσίχλες με κάνναβη, ένα βάζο με 97 γραμμάρια υγρού άγνωστης χημικής σύστασης, τέσσερα γλειφιτζούρια άγνωστης σύστασης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας μεταλλικός τρίφτης και δύο πίπες καπνίσματος χασίς. Το ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή και διάθεση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης