Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κατερίνη: Ακινητοποιήθηκε τρένο, κλειστή η εθνική

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κατερίνη: Ακινητοποιήθηκε τρένο, κλειστή η εθνική

Συνολικά 434 κλήσεις για άντληση υδάτων δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας - Κλειστά αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κατερίνη: Ακινητοποιήθηκε τρένο, κλειστή η εθνική
Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Πιερία, με τον νομό να «δοκιμάζεται» από τις πλημμύρες, όπως και πολλές άλλες περιοχές στην Ελλάδα. 

Θέλεις συνεχή ενημέρωση; Την πίσω πλευρά των γεγονότων; Συνεντεύξεις με ουσία; Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου στον ΘΕΜΑ 104,6 FM


Κλείσιμο
Kλειστή παραμένει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η κυκλοφορία διεξάγεται από μια λωρίδα.

Τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και Αθήνα, εκτρέπονται μέσω του Κλειδιού Ημαθίας.



Ακινητοποιήθηκε τρένο

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ένα τρένο ακινητοποιήθηκε μεταξύ Λιτοχώρου – Κατερίνης, όταν φερτά υλικά μπλόκαραν τη σιδηροδρομική γραμμή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία του ΟΣΕ στον προορισμό τους. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

Νωρίτερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε επισημάνει σε ανακοίνωσή της ότι είναι πιθανές οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων στο τμήμα μεταξύ Λιτόχωρου και Κατερίνης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη έντονη βροχόπτωση στο νομό Πιερίας

Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική  

Συνολικά 434 κλήσεις για άντληση υδάτων δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Από την κακοκαιρία επλήγη περισσότερο η Πιερία, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης επενέβη για να μεταφέρει 38 άτομα σε ασφαλή σημεία.
 
Ειδικότερα, στην Κατερίνη η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 300 κλήσεις για άντληση υδάτων, στη Βέροια 54, στην Αλεξάνδρεια 30, στο Λιτόχωρο 25, στη Νάουσα 15, στην Έδεσσα 10.
 
Στη Θεσσαλονίκη η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 37 κλήσεις για κοπές δέντρων. 

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για την μεταφορά 30 ατόμων σε ασφαλή σημεία, μεταξύ αυτών και τρεις βοσκούς από τη Νέα Έφεσσο. 

Όπως έγινε γνωστό, έχουν συγκροτηθεί 10 συνεργεία με 25 πυροσβέστες, ενώ όλα τα περιστατικά μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται ομαλά.



Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων 

Λόγω της κακοκαιρίας, αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο νομό Πιερίας θα είναι κλειστά.

Πηγή βίντεο: InnerHall.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης