Γυναίκα έκλεβε μαζί με τον ανήλικο γιο της στο Ναύπλιο

Γυναίκα έκλεβε μαζί με τον ανήλικο γιο της στο Ναύπλιο

Πρωτοχρονιά σε... διάρρηξη πέρασαν μάνα και γιος - Η υπόθεση εξιχνιάστηκε 10 μήνες μετά

Γυναίκα έκλεβε μαζί με τον ανήλικο γιο της στο Ναύπλιο
Αντί να γιορτάσει με το ανήλικο παιδί της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προτίμησε να το πάρει μαζί της για να... διαρρήξουν ένα σπίτι στο Ναύπλιο μια 48χρονη Ελληνίδα! Η... στοργική μητέρα και ο γιος της ταυτοποιήθηκαν μετά από δέκα μήνες από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας.

Η κλοπή που είχε γίνει στις 31 Δεκεμβρίου του 2016 δεν ήταν η μόνη για μάνα και γιο. Οι δυο τους είχαν παραβιάσει και το όχημα ενός ζευγαριού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, φέτος στις 4 Αυγούστου! Για τις δύο κλοπές σχηματίστηκαν σε βάρος τους ισάριθμες δικογραφίες που υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

*** Από τους αστυνομικούς του τμήματος Μεσσήνης, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη στην κατοικία μιας αλλοδαπής, που είχε γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 19χρονου Έλληνα, ενώ και η Ασφάλεια Καλαμάτας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου Έλληνα για άλλη μια κλοπή που έγινε σε ένα αγρόκτημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας την περασμένη Κυριακή. 

Κλείσιμο
*** Στην Αγιάσο της Λέσβου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 57χρονος Έλληνας, ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι ενός 50χρονου με σκοπό να κλέψει, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης