Έκτωρ Κουφοντίνας: Θα αποκλήρωνα τον γιο μου, αν καθόταν μαζί με τον γιο του Κώστα Μπακογιάννη
Ο Έκτωρας Κουφοντίνας απάντησε σήμερα στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος είχε πει ότι θα ήθελε ο γιος του να καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα
Με απόλυτα αρνητικό τρόπο, ο Έκτωρ Κουφοντίνας αντέδρασε και έγραψε στο Facebook:
«Κώστα αν ο γιος μου καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον γιο σου θα τον είχα αποκληρώσει πρώτα εγώ. Κενά και υποκριτικά ευχολόγια, την στιγμή που αυτή η οικογένεια παρεμβαίνει στην "δικαιοσύν" δηλώνοντας ευθαρσώς: "Κανένας νόμος δεν θα βγάλει έξω τον Κουφοντίνα".
Αυτά επί της βεντέτας. Πολιτικά μιλώντας, θα μας χωρίζει πάντα ούτως ή άλλως η άβυσσος των ταξικών μας θέσεων. Διδαχθείτε τουλάχιστον όμως λιγάκι τακτ από τους παραδοσιακούς εσωκομματικούς σας αντιπάλους».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους