Ανεγκέφαλος πυροβόλησε σκύλο στην Λαμία

Ανεγκέφαλος πυροβόλησε σκύλο στην Λαμία

O Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλλει ακόμα ένα περιστατικό στην πόλη 

Ανεγκέφαλος πυροβόλησε σκύλο στην Λαμία
Την κακοποίηση δυο ζώων από ανεγκέφαλο στη Λαμία καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας. Όπως αναφέρει μάλιστα το ένα ζώο φέρει τραύματα από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας. 


Κλείσιμο

Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού συλλόγου
 

«Χτυπημένο με σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε το σκυλάκι των φωτογραφιών.Ο ασυνείδητος κυνηγός το πυροβόλησε στο πόδι από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τα σκάγια να διασπαρούν στο σώμα του άτυχου ζώου,κυρίως στο πόδι.

Στο ίδιο μέρος,και συγκεκριμένα στην Νότια Λαμία κοντά στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας βρέθηκε βασανισμένος άλλος ένας αδέσποτος σκύλος δεμένος στον λαιμό με σύρμα τόσο στενό ώστε να κοπεί η τραχεία του.Και τα δυο ζώα έλαβαν ιατρική φροντίδα και περίθαλψη.

Δεν γνωρίζουμε αν τα δυο περιστατικά βάναυσης κακοποίησης συνδέονται αλλά δημιουργούνται υποψίες πως στην περιοχή περιφέρεται κάποιος ανάλγητος "άνθρωπος" που χαίρεται προφανώς να βασανίζει ζώα εκτονώνοντας τα βίαια ένστικτά του σε αθώα και ανυπεράσπιστα θύματα.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλλει αυτές τις πράξεις και γνωρίζοντας πως η κακοποίηση ζώων αποτελεί τον προθάλαμο για βίαιη συμπεριφορά και κατά ανθρώπων θα προβεί σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη και την παραδειγματική τιμωρία του».

Για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Η Πρόεδρος
Έφη Γρίβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης