Κρήτη: Πήγε να μαζέψει το χαλί και έπεσε από το μπαλκόνι!
Σε σοβαρή κατάσταση ο άτυχος άνδρας - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου
Παραλίγο τραγωδία… λόγω καιρού ,σήμερα το μεσημέρι ,στην είσοδο των Μοιρών από τα Καπαριανά του Δήμου Φαιστού.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr ένας άνδρας, συνταξιούχος του ΟΤΕ, βλέποντας ότι ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και έτοιμος για βροχή, βγήκε στο μπαλκόνι για να μαζέψει ένα χαλί.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό ύψους περίπου 3,5 μέτρων.
Κλείσιμο
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο εκεί έκριναν απαραίτητη την μεταφορά του σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και διακομίστηκε με την συνοδεία γιατρού.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.