Πάτρα: «Μάγισσα» εκβίαζε ηλικιωμένο που είχε ήδη… μαδήσει!
Ο εύπιστος ηλικιωμένος έχασε ό,τι είχε και δεν είχε, πληρώνοντας συνολικά 14.750 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Ο εύπιστος ηλικιωμένος που πίστεψε ότι η λύση για τα προβλήματά του θα ήταν η… μαγγανεία, αποδείχθηκε εύκολο θύμα για μια 38χρονη που παρίστανε τη «μάγισσα» στην Πάτρα, η οποία τον μαδούσε επί οκτώ μήνες! Κι όταν εκείνος σταμάτησε να πληρώνει, άρχισαν οι εκβιασμοί.
Αφού έχασε ό,τι είχε και δεν είχε πληρώνοντας συνολικά 14.750 ευρώ, ο 80χρονος άνδρας αποφάσισε να καταφύγει στους αστυνομικούς της Ασφαλείας για να καταγγείλει ότι δεχόταν τηλεφωνικά απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητάς του και των μελών της οικογένειάς του από έναν συνεργό της 38χρονης που απαιτούσε άλλα 6.000 ευρώ για λογαριασμό της!
Ο άγνωστος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται, ωστόσο η «μάγισσα» δεν προέβλεψε το δικό της μέλλον που την ήθελε με… χειροπέδες!
Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος της άσκησε δίωξη για απάτη και εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.