Κοζάνη: «Τα άκουσε» ο Σταθάκης για την πώληση της ΔΕΗ

Κοζάνη: «Τα άκουσε» ο Σταθάκης για την πώληση της ΔΕΗ

Αποχώρησε προσωρινά από το Περιφερειακό Συμβούλιο όταν του είπαν ότι με σαρδόνιο χαμόγελο φέρνει κακά μαντάτα - Συνθήματα και αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους : «Δεν σε θέλουμε λιποτάκτη»

Κοζάνη: «Τα άκουσε» ο Σταθάκης για την πώληση της ΔΕΗ
Μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας στην Κοζάνη πραγματοποιούν εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, οι οποίοι «υποδέχθηκαν» σε έντονα φορτισμένο κλίμα τον υπουργό Ανάπτυξης, Γιώργο Σταθάκη
.

Η αστυνομία έχει λάβει «δρακόντεια» μέτρα, καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος να προκληθούν επεισόδια, μετά τις εξελίξεις που ενδέχεται να επιφέρει η ενδεχόμενη συμφωνία για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος από τους θεσμούς, η οποία έχει διαρρεύσει ότι θα περιέχει και την πώληση μέρους ή καίριων τμημάτων της ΔΕΗ.

Κλείσιμο


Μόλις αντίκρισαν τον Γιώργο Σταθάκη, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, ένα εκ των οποίων ήταν «δεν σε θέλουμε λιποτάκτη», προφανώς αναφερόμενο στις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνουν κυβέρνηση, για την εθνική σημασία που έχει η ΔΕΗ για την ελληνική οικονομία.
Η ένταση, ωστόσο, μεταφέρθηκε λίγο αργότερα και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δυτικής Μακεδονίας. Όταν μάλιστα, πήρε το λόγο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Δακής και είπε απευθυνόμενος στον κ.Σταθάκη «ελπίζω το σαρδόνιο χαμόγελό σας να μη σημαίνει ότι μας λέτε κακά μαντάτα με γλυκό τρόπο», ο κ.Σταθάκης αποχώρησε από την αίθουσα. Ωστόσο, επέστρεψε στη συνέχεια. 


Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την κινητοποίηση των εργαζομένων...
















Πηγή: www.kozanimedia.gr




Μετά από μεγάλες προσπάθειες, ο υπουργός Ανάπτυξης κατάφερε να περάσει μέσα στην αίθουσα, στην οποία επικρατούσε το αδιαχώρητο. \

Δείτε τις φωτογραφίες...










Πηγή: www.kozan.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης