Τρίπολη: Ανήλικος πήγε να δει μπάσκετ με το χασίς στην τσέπη!

Τρίπολη: Ανήλικος πήγε να δει μπάσκετ με το χασίς στην τσέπη!

Ο 17χρονος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 

Τρίπολη: Ανήλικος πήγε να δει μπάσκετ με το χασίς στην τσέπη!
Οι έλεγχοι που γίνονταν στους θεατές του αγώνα για την Α-2 του μπάσκετ μεταξύ του Αρκαδικού με τον Πανιώνιο κατά την είσοδό τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης της Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου, οδήγησαν στη σύλληψη ενός ανήλικου παιδιού με ναρκωτικά.

Ο 17χρονος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης, τα οποία κατασχέθηκαν. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Το ίδιο συνέβη και με έναν ανήλικο Αλβανό τον οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν στον Τύρναβο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.. Μόλις τους είδε να πλησιάζουν προς το μέρος του, ο 17χρονος αλλοδαπός πέταξε στο έδαφος ένα τσιγαριλίκι, αλλά η κίνησή του έγινε αντιληπτή, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης