Πάτρα: 41χρονος παγίδεψε τους απατεώνες με τα τροχαία

Πάτρα: 41χρονος παγίδεψε τους απατεώνες με τα τροχαία

Οι δράστες του έκλεισαν ραντεβού για να παραδώσει τα 3.500 ευρώ που συμφώνησαν, αλλά εκείνος ενημέρωσε την Ασφάλεια 

Πάτρα: 41χρονος παγίδεψε τους απατεώνες με τα τροχαία
Πιο πονηρός από τον απατεώνα που του τηλεφώνησε παριστάνοντας τον αστυνομικό για να του πει ότι το παιδί του είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ανήλικο, αποδείχθηκε ένας 41χρονος από την Πάτρα.


Κατάλαβε αμέσως ότι τον είχε στοχοποιήσει η σπείρα των Βουλγάρων και προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει για να αποφύγει τη φυλακή ο γιος του.

Οι δράστες του έκλεισαν ραντεβού για να παραδώσει τα 3.500 ευρώ που συμφώνησαν, αλλά εκείνος ενημέρωσε την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά  τον τόπο της συνάντησης συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την 36χρονη Βουλγάρα «εισπράκτορα» της σπείρας με τα προσημειωμένα χρήματα που είχε παραλάβει από τον 41χρονο. 
Κλείσιμο

Στην  προανάκριση που συνεχίζεται, διαπιστώθηκε ότι μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, οι απατεώνες είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν άλλους τρεις πολίτες στην Πάτρα ζητώντας τους ποσά που κυμαίνονταν από 5.000 ως 55.000 ευρώ! Η 36χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που της άσκησε δίωξη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος και οι αστυνομικοί αναζητούν τουλάχιστον τρεις συνεργούς της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης