Την πιο δύσκολη μάχη -αυτή για τη ζωή- έδωσε ο μικρός Κωνσταντίνος. Ο 4χρονος που μπήκε στις καρδιές όλων μας δεν τα κατάφερε και πλέον είναι αγκαλιά με τους αγγέλους.
«Όταν μια ψυχούλα πηγαίνει στον Παράδεισο έχουμε χαρά. Ο Παράδεισος είναι ό,τι πιο όμορφο και λαμπρό υπάρχει και σήμερα υποδέχεται τον μικρό μας Κωνσταντίνο. Γι' αυτό θα παρακαλούσαμε να τιμήσετε τον μικρό μας αποφεύγοντας το μαύρο χρώμα ρούχων» έγραψε η οικογένεια του μικρού στο Facebook.
Ο Κωνσταντίνος διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα τον Ιούνιο του 2014. Τον Αύγουστο του 2015 υποτροπίασε και από τότε έδειχνε να μην αντιδρά θετικά στις θεραπείες. Οι γονείς του όλο αυτό το διάστημα έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να βοηθήσουν το αγγελούδι τους, που τελικά «νικήθηκε» από το θάνατο.
Κλείσιμο
Συλλυπητήρια στους γονείς του, Ευθύμη και Παρασκευή, και σε όλη του την οικογένεια.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.