«Εφυγε» η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

«Εφυγε» η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Το συγκλονιστικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρέτησε η μητέρα της - Οι γονείς της δωρίζουν τα όργανά της - Αύριο στις 5 η κηδεία της Νίκης

«Εφυγε» η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου
Έπειτα από τη δύσκολη μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες στην σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η μητέρα της, Τασία Μανωλοπούλου, αποχαιρέτησε την κόρη της με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook, ενώ την ίδια ανάρτηση μοιράστηκε στο Διαδίκτυο και ο κ. Νικολόπουλος.

«Άγγελος ήρθες ... Άγγελος έφυγες ... Σπουδαία έζησες και ακόμα πιο σπουδαία πας εκεί ψηλά ... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτέ στον κόσμο μας αλλά με το σώμα σου ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωή .... Είμαι πολύ περήφανη για σένα ... σε ευχαριστώ που ήρθες .... σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες ... σ αγαπάω απέραντα ...είσαι η Νίκη μου ... η Νικήτρια ! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα», έγραψε η μητέρα της.

Κλείσιμο
Η ανάρτηση της κυρίας Μανωλοπούλου


Μετά τον θάνατο της 16χρονης οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση των οργάνων της -καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να τα δωρίσουν- και θα ακολουθήσει μεταμόσχευση, ενώ την Τρίτη στις 5 το απόγευμα θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα, η Νίκη υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ωστόσο, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Το μήνυμα της συζύγου του μοιράστηκε στο Twitter ο κ. Νικολόπουλος



Συλλυπητήρια από τον Νίκο Βούτση

Πάντως, έπειτα από την χθεσινή γκάφα, με τα συλλυπητήρια που έστειλε στον Νίκο Νικολόπουλο, ενώ η κόρη του βρισκόταν ακόμη στη ζωή, ο Νίκος Βούτσης περιορίστηκε σήμερα σε μια λιτή ανακοίνωση για να εκφράσει τη θλίψη του για τον χαμό της 16χρονης κοπέλας.

«Αγαπητέ συνάδελφε, σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής στο νέο συλλυπητήριο μήνυμά του στον κ. Νικολόπουλο για την απώλεια της κόρης του.

Χθες, ο Νίκος Νικολόπουλος χρειάστηκε να ενημερώσει μέσω Διαδικτύου τους φίλους του ότι η Νίκη του δεν πέθανε, έπειτα από τη σύγχυση και την αναστάτωση που προκλήθηκε με το συλλυπητήριο μήνυμα που Νίκος Βούτσης, έστειλε στην οικογένειά του.

«Η Νίκη μας δεν "έφυγε" ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει... Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς», έγραψε ο κ. Νικολόπουλος στο facebook.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης