Εφιάλτης για ηλικιωμένους στη Νέα Αρτάκη

Εφιάλτης για ηλικιωμένους στη Νέα Αρτάκη

Οι δράστες τον έβαλαν δια της βίας μέσα στο σπίτι όπου τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα και τον έδεσαν χειροπόδαρα με λωρίδες

 Εφιάλτης για ηλικιωμένους στη Νέα Αρτάκη
Καρτέρι στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή «Κολοβρέχτης» της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, είχαν στήσει δυο νεαροί κακοποιοί σε έναν ηλικιωμένο και καραδοκούσαν ώσπου να επιστρέψει από τη βόλτα του και να ξεκλειδώσει την πόρτα της εισόδου για να του επιτεθούν!

Οι δράστες, που μιλούσαν καλά ελληνικά σύμφωνα με τον άτυχο 83χρονο, τον έβαλαν δια της βίας μέσα στο σπίτι όπου τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα και τον έδεσαν χειροπόδαρα με λωρίδες που έσκισαν από το πουκάμισο που φορούσε! Αμέσως μετά, ακινητοποίησαν και την 78χρονη σύζυγό του που βρισκόταν μέσα στο σπίτι και την έδεσαν και αυτήν, ώστε να ερευνήσουν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια.

Οι κακοποιοί άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του ο ηλικιωμένος και άλλα 1.100 ευρώ που φύλαγε στο σπίτι μαζί με τα χρυσαφικά της συζύγου του, πήραν ακόμη και τη βέρα της ηλικιωμένης και τράπηκαν σε φυγή. Τα θύματα κατάφεραν να απελευθερωθούν αρκετή ώρα μετά και να ειδοποιήσουν την Ασφάλεια Χαλκίδας που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους λίστες, ενώ ο 83χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης