Τεράστια χασισοφυτεία στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Τεράστια χασισοφυτεία στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Οι αστυνομικοί μπήκαν στη φυτεία και άρχισαν επί ώρες να ξεριζώνουν τα δενδρύλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν συνολικά 1.332 δενδρύλλια που το ύψος τους έφτανε ως και τα δύο μέτρα

Τεράστια χασισοφυτεία στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας
Άλλη μια μεγάλων διαστάσεων χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας και της Β΄ΟΠΚΕ σε δύσβατη περιοχή, σε περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Φθιώτιδα, αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τους καλλιεργητές που φρόντισαν να μην εμφανιστούν.

Οι κινήσεις των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, φαίνεται πως έγιναν αντιληπτές από τους χασισοκαλλιεργητές κι έτσι δεν πλησίασαν στην περιοχή όπου καλλιεργούσαν τη μεγάλη φυτεία, κοντά στην κοινότητα Ανάβρα του δήμου Μώλου. Έτσι, η ενέδρα που έστησαν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν είχε αποτέλεσμα.

Όταν βεβαιώθηκαν ότι κανείς δεν θα εμφανιζόταν, οι αστυνομικοί μπήκαν στη φυτεία και άρχισαν επί ώρες να ξεριζώνουν τα δενδρύλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν συνολικά 1.332 δενδρύλλια που το ύψος τους έφτανε ως και τα δύο μέτρα. Στη φυτεία υπήρχαν και άλλα ευρήματα που εστάλησαν για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανολογείται ότι θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης