Γυαλιά- καρφιά τα έκανε μια παρέα Πακιστανών σε ένα μπαρ στο Αίγιο, όταν διαφώνησαν για τον λογαριασμό με τον ιδιοκτήτη και τον αδελφό του! Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τον δεύτερο με ένα... γεωργικό εργαλείο και να τον τραυματίσουν! Ένας από τους δράστες συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι το έσκασαν.
Οι τέσσερις αλλοδαποί κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αλλά όταν ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ζήτησε να πληρώσουν άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα μαζί του. Ο 48χρονος αδελφός του επιχειρηματία, ο οποίος πήγε να εμποδίσει τους Πακιστανούς που άρχισαν να προκαλούν ζημιές ύψους 2.000 ευρώ στο κατάστημα, δέχθηκε επίθεση με το μεταλλικό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί της μεικτής περιπολίας Αιγίου– Ακράτας που ειδοποιήθηκαν για το επεισόδιο εντόπισαν στο Αίγιο έναν από αυτούς και τον συνέλαβαν. Ο 24χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή, ενώ οι τρεις ομοεθνείς συνεργοί του αναζητούνται.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.