Τραγωδία στα Χανιά: Πνίγηκε κοριτσάκι 8,5 ετών σε πισίνα ξενοδοχείου

Τραγωδία στα Χανιά: Πνίγηκε κοριτσάκι 8,5 ετών σε πισίνα ξενοδοχείου

Το κοριτσάκι έπαιζε στη πισίνα και ξαφνικά σταμάτησε να κινείται - Όσοι ήταν παρόντες προσπάθησαν να βοηθήσουν αλλά ήταν ήδη αργά - Υπό κράτηση ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου 

Τραγωδία στα Χανιά: Πνίγηκε κοριτσάκι 8,5 ετών σε πισίνα ξενοδοχείου
Τραγικό τέλος είχε ένα κοριτσάκι 8,5 ετών την Πέμπτη σε πισίνα ξενοδοχείου στο Φραγκοκάστελλο, στα Χανιά.

Το κοριτσάκι έπαιζε στη πισίνα και ξαφνικά σταμάτησε να κινείται. Άμεσα όσοι ήταν παρόντες προσπάθησαν να βοηθήσουν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων, όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης. Για το κοριτσάκι ωστόσο ήταν αργά...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα η οικογένεια της μικρής από τα Χανιά αποφάσισε να πάει ως το Φραγκοκάστελο προκειμένου να επισκεφθούν τους κουμπάρους τους, που διαθέτουν ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή. Μαζί τους και η μικρή Άννα, που εκμεταλλευόμενη τον απογευματινό καφέ που έπιναν οι γονείς της με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, έκανε μια βόλτα στο χώρο.

Στην πισίνα του ξενοδοχείου υπήρχαν εκείνη τη στιγμή κι άλλα παιδιά που κολυμπούσαν και κανένας δεν αντιλήφθηκε πως η μικρή Άννα βρέθηκε μέσα σ΄αυτή, ενώ συγκεχυμένες είναι ακόμα οι πληροφορίες για το αν η μικρή ήξερε ή όχι μπάνιο. 

Οι φωνές των άλλων παιδιών κινητοποίησε τον κόσμου που βρισκόταν στο ξενοδοχείο και κάποιοι βούτηξαν στην πισίνα για να βγάλουν τη μικρή από το νερό η οποία ήταν σε ημιθανή κατάσταση.
Κλείσιμο

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης η άτυχη Άννα δεν τα κατάφερε, σκορπώντας οδύνη στους δικούς της και προκαλώντας σοκ σε όλους όσοι διέμεναν στο ξενοδοχείο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 8χρονης θα φωτίσει η ιατροδικαστική έρευνα του ιατροδικαστή κ.Σταμάτη Μπελιβάνη, ενώ ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου κρατείται, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Σφακίων και αποφανθούν οι δικαστικές Αρχές.

Πηγή: cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης