Νέα ταλαιπωρία στο Μετρό: Με μεγάλες καθυστερήσεις και σήμερα τα δρομολόγια από Δουκίσσης προς αεροδρόμιο
Παρουσιάστηκε πρόβλημα σε συρμό στο Κορωπί
Νέα αναστάτωση σήμερα -για δεύτερη μέρα- στο Μετρό.
Μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία των επιβατών που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο, σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε πρόβλημα σε συρμό στο Κορωπί με αποτέλεσμα τα δρομολόγια από Δουκίσσης Πλακεντίας προς αεροδρόμιο να πραγματοποιούνται με μεγάλες καθυστερήσεις.
Να σημειωθεί πως χθες, Τετάρτη, πολλοί ήταν οι επιβάτες που έχασαν τις πτήσεις τους καθώς οι συρμοί σταματούσαν στη Δουκίσσης Πλακεντίας, λόγω τεχνικού προβλήματος.
Οι επιβάτες εξυπηρετούνταν με μετεπιβίβαση στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Ωστόσο, με μεγάλη καθυστέρηση πραγματοποιούνταν και τα δρομολόγια του Προαστιακού, καθώς οι συρμοί έφταναν ανά 50 λεπτά.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς