Εκατομμύρια τα δώρα στους αναγνώστες μας. Και συνεχίζουμε

Εκατομμύρια τα δώρα στους αναγνώστες μας. Και συνεχίζουμε

Ενα από τα μυστικά της επιτυχίας του «Πρώτου Θέματος» είναι οι ποιοτικές, πρωτότυπες και πάντα επίκαιρες προσφορές που συνοδεύουν απαραιτήτως κάθε φύλλο του. Ακριβώς επειδή «δώρα» μπορεί να έχει ο καθένας, το «Πρώτο Θέμα» όμως ξεχωρίζει.

Εκατομμύρια τα δώρα στους αναγνώστες μας. Και συνεχίζουμε
Η «προίκα» του «Πρώτου Θέματος», οι προσφορές που δεν έχουν λείψει ποτέ και από κανένα φύλλο της εφημερίδας δέκα χρόνια τώρα, για εμάς δεν είναι ξεχωριστό κομμάτι, δεν αποτελούν ένα αμιγώς εμπορικό και προαιρετικό αξεσουάρ. Απεναντίας, οι προσφορές, από τα συλλεκτικά DVD της εκπομπής «ΟΛΑ» έως τα Smart Roadster, τα Fiat 500 ή τη Mercedes SLK Brabus -και ιδιαίτερα αυτή την τελευταία- είναι αντικείμενα που θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι να έχουμε. Διότι, πολύ απλά, οτιδήποτε έχει προσφέρει το «Πρώτο Θέμα» πρώτα απ’ όλα αφορά εμάς τους ίδιους, εξ ου και το πνεύμα των προσφορών αναδιαμορφώνεται διαρκώς και προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες αναλόγως της εποχής, στη γενικότερη διάθεση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία ή ακόμη και στον συρμό.

Το «
Πρώτο Θέμα» έχει θέσει ως στόχο να επιβεβαιώνει κάθε Κυριακή ότι δεν είναι μόνο η καλύτερη ως προς το δημοσιογραφικό περιεχόμενο αλλά και η πιο «γεμάτη» εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Καθ’ οδόν προς την επίτευξη αυτού του στόχου και σε μια πορεία που έχει ξεκινήσει από το πρώτο φύλλο, το «Πρώτο Θέμα» συμβάλλει σχεδόν σε όλα όσα μπορεί να χρειάζεται κάθε αναγνώστης του: DVD, βιβλία, μουσικά CD, συσκευές, αυτοκίνητα, εκπτωτικά κουπόνια κάθε είδους, δωρεάν τηλεθέαση ποδοσφαιρικών αγώνων, χρόνο κινητής τηλεφωνίας για συνδιαλέξεις ή SMS κ.λπ. κ.λπ.

Παράδειγμα της πλήρους απουσίας προκαταλήψεων και αισθητικής δυσκαμψίας σε σχέση με τις προσφορές της εφημερίδας, αποτελεί η ταινιοθήκη του «Πρώτου Θέματος», η οποία, βεβαίως, είναι πλέον απέραντη. Περιλαμβάνει από πολυβραβευμένες ταινίες-θρύλους όπως ο «Νονός», το «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» και blockbusters του τύπου «Ο Αρχοντας των Δακτυλιδιών» μέχρι κάποιες από τις κωμικές περιπέτειες του Τζάκι Τσαν. Εξυπακούεται ότι έχουμε παρακολουθήσει στενά -για καλλιτεχνικούς και λοιπούς ευνόητους λόγους- την καριέρα της Σκάρλετ Γιόχανσον και της Μόνικα Μπελούτσι, δεν έχουμε παραμελήσει όμως και τον ελληνικό κινηματογράφο: από «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» και τις ιδιοσυγκρασιακές δημιουργίες του Νίκου Νικολαΐδη («Γλυκιά Συμμορία» κ.ά.) μέχρι τον πολυβραβευμένο «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου. 

Παρόμοια ποικιλία παρουσιάζει επίσης η βιβλιοθήκη του «Πρώτου Θέματος, με δεκάδες best seller, κλασική ελληνική και παγκόσμια πεζογραφία, ποίηση, παιδική λογοτεχνία - χωρίς να παραβλέπουμε τα αμιγώς χρηστικά βιβλία, όπως τα συνταγολόγια μαγειρικής. 
Κλείσιμο

Οι προσφορές του «Πρώτου Θέματος» στη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας είναι αμέτρητες, η λογική όμως πίσω από αυτές είναι μία: η παροχή ολοκληρωμένης υπηρεσίας στον αναγνώστη, ο οποίος μαζί με την αγαπημένη του εφημερίδα μπορεί να απολαμβάνει, έστω και λίγο περισσότερο, τη ζωή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης