Πάτρα: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές!

Πάτρα: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές!

Έβαζε το αίμα από τις φλέβες του στο πρόσωπό του - Σε κατάσταση σοκ οι μαθητές - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Πάτρα: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές!
Πανικός επικράτησε σε σχολείο της Πάτρας, όταν καθηγητής έκοψε τις φλέβες του εν ώρα μαθήματος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο 8ο Γενικό Λύκειο Πάτρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την ώρα που ο εν λόγω καθηγητής δίδασκε αγγλικά διέκοψε το μάθημα καθώς δύο από τους μαθητές του έκαναν φασαρία. Φανερά ενοχλημένος τους φώναξε ότι θα τους διώξει από την αίθουσα με απουσία και τότε οι μαθητές άρχισαν να του κάνουν πλάκα και να τον χλευάζουν. 

Έπειτα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθηγητής ζήτησε από μια άλλη μαθήτρια να του φέρει έναν χαρτοκόπτη, όπως και έγινε. 

Κλείσιμο
Η συνέχεια είναι σοκαριστική. Ο καθηγητής κοιτάζοντας στα μάτια τους μαθητές του, έκοψε τις φλέβες του κατά μήκος του χεριού του φωνάζοντας παράλληλα «νομίζετε ότι φοβάμαι;». Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Με το αίμα του άρχισε να αλείφει το πρόσωπο του!

Στην αίθουσα επικράτησε πανικός. Τα παιδιά δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους, κάποια δε υπέστησαν σοκ. Άρχισαν να τρέχουν έντρομα έξω από την αίθουσα, κατευθυμόμενα προς το γραφείο του διευθυντή για να ζητήσουν βοήθεια. 

Ο καθηγητής όλη εκείνη την ώρα καθόταν «ήρεμος» στο γραφείο του και καλούσε τα παιδιά να επιστρέψουν στην τάξη για να συνεχιστεί το μάθημα. 

Όταν ρωτήθηκε από τον διευθυντή τι του συνέβη, εκείνος απάντησε ότι «όλα είναι καλά» και ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά παρόλα αυτά, συνέχιζε να διδάσκει στο σχολείο του.

Τον προηγούμενο χρόνο δίδασκε σε ένα Γυμνάσιο, από το οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι είχαν σημειωθεί και εκεί αλλόκοτα περιστατικά.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης