Ανήλικη καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση από άνδρα στο Θησείο

Ανήλικη καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση από άνδρα στο Θησείο

Η 17χρονη περιγράφει το πώς ο περίπου 55 ετών άνδρας αρχικά επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια βιαιοπράγησε σε βάρος της

Ανήλικη καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση από άνδρα στο Θησείο
Ομοφοβική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο μια 17χρονη από έναν άνδρα περίπου 55 ετών επειδή είχε αγκαλιά μια άλλη κοπέλα.

Όπως περιγράφει για το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο αρχικά η επίθεση σε βάρος της ήταν μόνο λεκτική από τον σωματώδη άνδρα, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «έξω τώρα από το σταθμό». 

Όταν η κοπέλα του ζήτησε το λόγο η απάντησή του ήταν « ''γιατί έτσι γουστάρω'', ''γιατί ο σταθμός είναι δικός μου'',''γιατί αλλιώς θα σε πάρω σηκωτή''». 

Ο 55χρονος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε εκτοξεύοντας απειλές κατά των δύο κοριτσιών ότι θα τις χτυπήσει.

Η συνέχεια συγκλονίζει: «Ομολογω πως αισθανθηκα τεραστιο φοβο για καποια δευτερολεπτα ωσπου τον έσπρωξα προσπαθώντας να τον απομακρύνω.Τότε ξεκίνησε να με τραβάει να με χτυπάει και να με βρίζει μπροστά σε όλο τον ηλεκτρικό. Δε φάνηκε στιγμή μετανιωμένος! ακόμα και όταν ήρθε η αστυνομία προσπάθησε να δείξει οτι είχε δίκιο που χτύπησε μια ανήλικη 17χρονη». 
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την 17χρονη «ο κοσμος εδειξε αρνητικη συμπεριφορα απεναντι στον "κυριο" που με χτυπησε!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του θύματος της ομοφοβικής ρατσιστικής επίθεσης που φτάνει στο σημείο να δηλώνει ότι «λυπάμαι για την Ελλάδα που ζω» έχει ως εξής:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης