Κρήτη: Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη και χάπια

Κρήτη: Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη και χάπια

Οι αστυνομικοί θεώρησαν υπόπτους την 24χρονη γυναίκα και τον 20χρονο φίλο της, τους ακινητοποίησαν και τους έκαναν σωματική έρευνα

Κρήτη: Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη και χάπια
Έτοιμο να «σπρώξει» στις πιάτσες τοξικομανών του Ηρακλείου μια αρκετά σημαντική ποσότητα ηρωίνης, αλλά και ναρκωτικά χάπια, ήταν ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων. Όμως, τέλος στα σχέδιά τους έβαλε ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι αστυνομικοί θεώρησαν υπόπτους την 24χρονη γυναίκα και τον 20χρονο φίλο της, τους ακινητοποίησαν και τους έκαναν σωματική έρευνα. Στην συνέχεια, όμως, τους έβαλαν χειροπέδες, καθώς στην κατοχή της 24χρονης βρέθηκαν 42,8 γραμμάρια ηρωίνης, οκτώ φίλτρα τσιγάρων εμποτισμένα με ηρωίνη, 15 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαραίτητη ιατρική συνταγή και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι δυο νεαροί είχαν στις τσέπες τους και 650 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματός τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης